Bolig

Boliger i DEAS portefølje

DEAS er størst inden for administration af boligejendomme og har mere end 25 års erfaring. Vi administrerer og passer alle typer boliger i Danmark: Private udlejningsboliger, ejerlejligheder, andelsboliger og almene boliger. De nyopførte, de ældre, de store ejendomme og de små. Det er her, vi startede – og det er stadig kernen i DEAS. DEAS administrerer en samlet ejendomsportefølje på 7,8 mio. kvm.

Vi administrerer til dagligt 25.000 boliglejemål, svarende til 25% af vores samlede portefølje.

Scroll ned for at læse mere om

Effektiv administration skaber sikkerhed

Bolig

Effektiv administration skaber sikkerhed

Vores store kapacitet og erfaring fra 25.000 lejeboliger giver tryghed for, at vi leverer effektiv administration, drift og udvikling af jeres boligportefølje. Vi dækker hele landet og har kontorer i København, Aarhus og Aalborg. Vi varetager boliger med stor professionalisme, præcise processer og dygtige medarbejdere.

Vi skaber sikkerhed for, at ejendomme administreres så effektivt som muligt, og vores ydelser er gennemtestede, gennemførte og af høj kvalitet. Vi er et Full Service Property House – vi kan varetage alle behov, der opstår i forbindelse med en boligejendoms samlede overblik.

Scroll ned for at læse mere om

Partnerskab

Bolig

Partnerskab

DEAS er det naturlige førstevalg, når det gælder administration, drift og udvikling af boligejendomme. Tilfredsheden og loyaliteten er høj – hvorfor de fleste har været kunder i over 15 år og enkelte i over 25 år. Det kalder vi et partnerskab. Vi hjælper alle typer investorer med at realisere, administrere og drifte deres ejendom eller portefølje – og gør det så godt, at vi i dag er landets største.

Scroll ned for at læse mere om

Kærlighed

Bolig

Kærlighed

Måske et underligt ord, når det gælder ejendomme, men det er sådan vi har det med dem. Vi engagerer os i vores ejendomme og deres beboere – vi bruger tid på dem og lytter og mærker efter. Helt konkret handler det om synlighed, opmærksomhed og tilstedeværelse. Vi er derude. I ser vores biler og vores uniformerede folk overalt – og vi er tæt på lejerne og skaber tryghed. Vi er fair, og vi respekterer den tillid og opgave, vi er blevet tildelt.

Scroll ned for at læse mere om

Cases

Bolig

Cases

Her finder du relevante cases. De omhandler forskelllige problemstillinger og viser den løsning, som vi kom frem til i samarbejde med vores kunder.