Kontor

Kontorer i DEAS' portefølje

DEAS har stor erfaring med administration, drift og udvikling af kontorlokaler og domiciler. Vi administrerer alle former for kontorer – både de store, de nybyggede, de små og de ældre. Vores kunder tæller alt fra institutionelle investorer med en stor portefølje til den private ejendomsinvestor med en enkelt kontorejendom.

I alt administrerer DEAS 2,1 mio. kvm kontorlokaler i hele landet. Det svarer til 27% af DEAS’ samlede administrationsportefølje på 7,8 mio. kvm.

Scroll ned for at læse mere om

Effektiv ejendomsadministration

Kontor

Effektiv ejendomsadministration

Vi har lang erfaring med effektiv ejendomsadministration, der bygger på kvalitet, leverancesikkerhed og processer.

Lang erfaring med administration – og dertil mange specialområder, som kan tilvælges, hvis og når behovet skulle opstå. Det er, hvad DEAS kan tilbyde, når det gælder vores kerneydelse, som er administration af ejendomme. DEAS har erfaring med administration af alle typer ejendomme: Domiciler, hovedkontorer, flerbrugerejendomme samt blandede ejendomme (bolig/erhverv). Erhvervslejerne skal være i stand til at drive forretning fra deres lejemål – et vigtigt fokus for DEAS i forhold til drift og vedligehold af ejendommene, og som sikrer tilfredsstillende/gode langvarige samarbejder med erhvervslejerne.

Scroll ned for at læse mere om

Udlejning

Kontor

Udlejning

Med en hel afdeling af mæglere er vi tæt på lejerne, og det gør, at vi løbende har førstehåndsviden om lokalebehov. I et tæt samarbejde med nye lejere, skaber vi de rette rammer og imødekommer ønsker og behov. På den måde er det muligt at fastholde og tiltrække attraktive erhvervslejere.

Scroll ned for at læse mere om

Modernisering og fremtidssikring

Kontor

Modernisering og fremtidssikring

Der er ofte store forbedringsmuligheder i mange kontorer. DEAS har specialiseret sig i at identificere, hvilke områder der kan forbedres – primært inden for energi og klima – som er til både lejers og kundes fordel. Vi hjælper med alt fra rådgivning til udførelse inden for dette område og har en efterhånden omfattende ekspertise.

Scroll ned for at læse mere om

Cases

Kontor

Cases

Her finder du relevante cases. De omhandler forskelllige problemstillinger og viser den løsning, som vi kom frem til i samarbejde med vores kunder.