Lager/Logistik

Lager og logistik i DEAS' portefølje

Som investor af lager- og logistikejendomme er du garanteret en høj kvalitet i administrationen af din ejendom samt leverancesikkerhed og effektive processer. Vi administrerer over 200.000 kvadratmeter lager- og logistiklokaler i hele Danmark, og arbejder med administrationen, driften og udlejningen ud fra kravene om et løbende godt afkast. Hovedfokus handler om at sikre, at de tekniske installationer er velfungerende og tidsvarende – fx køleanlæg, ventilation, portanlæg og sikring. 

Derfor er værdien som kunde hos DEAS: Kvalitet, leverancesikkerhed og effektive processer.

Scroll ned for at læse mere om

En omkostningseffektiv drift

Lager/Logistik

En omkostningseffektiv drift

Som ejer af en lager- eller logistikejendom er der to hovedhensyn at tage: egne behov og lejers behov. Ejer vil søge at minimere driftsudgifter, mens lejer fokuserer på lejemålets funktionalitet i form af en varme-, el- og vandforsyning, der fungerer. DEAS har mange års erfaring med at balancere disse to hensyn – og dermed gøre det til en god forretning for både ejer og lejer at være i det pågældende lejemål.

Scroll ned for at læse mere om

Effektiv udlejning

Lager/Logistik

Effektiv udlejning

DEAS varetager genudlejning af lokalerne, så tomgang reduceres. Vi har indgående kendskab til lejeniveauer over hele landet, hvilket gør os i stand til at fastlægge den rigtige leje.

Se ledige lagerlejemål her