At flytte ind

Du skal være omhyggelig, når du overtager din andelsbolig. Vi anbefaler, at du gennemgår lejligheden sammen med sælger, blandt andet for at:

  • Kontrollere installationer
  • Se efter om hårde hvidevarer, toiletter, vandhaner, brusere mv. fungerer
  • Undersøge om vinduer og døre binder eller gaber samt sikre, at låse virker
  • Kontrollere at alt i øvrigt er som aftalt i overdragelsesaftalen

I overdragelsesaftalen kan du finde en vejledning om, hvordan du håndterer eventuelle mangler i boligen. Det er en god idé at udfærdige en mangelliste, som både du og sælger skriver under på. Ligesom det er en god idé at tage billeder som dokumentation.

Du og sælger bør sammen aflæse vand-, varme- og elmålere. Du skal selv sørge for at overtage aftalen med elselskabet. Vi kontakter forsyningsselskaberne vedrørende vand og varme, så her skal du sikre dig, at vi får måleraflæsningerne.

Derudover skal du sikre dig, at sælger giver dig alle nøgler til ejendommen og til boligen. Endelig skal du sørge for at få meldt din betaling af boligafgift til PBS, så betalingerne kører automatisk. Herved undgår du merudgifter og unødvendige problemer som følge af manglende betalinger.

  • Forsikring

    Det er vigtigt, at du sørger for at tegne en indboforsikring, der dækker dine private ejendele, mv. Vil du vide mere om indboforsikring, bør du kontakte dit forsikringsselskab. Ejendommen er forsikret af andelsboligforeningen.

Find ejendommens kontaktperson

Find ejendommens kontaktpersoner nemt og hurtigt.

Søg her