Carl Jacobsens Vej

Carl Jacobsens Vej 17 ligger i Valby og er ejet af PKA. Ejendommen er opført i 2014 og består af 76 lejeboliger med ca. 1.000 m2 butik i stueplan på i alt 7.500 m2. Ejendommen er en del af Københavns nye bydele, som skyder op i det gamle Valbys industrikvarter tæt på Ny Ellebjerg Station.

ejer
PKA

Problemstilling

I forbindelse med opførelsen af ejendommen efterspurgte PKA bygherrerådgivning for at sikre, at de valgte løsninger blev driftsoptimeret - både hvad angår levetid på materialer samt driftsvenlighed i det daglige. 

Løsning

Bygherrerådgivning Idriftsættelse Førstegangsudlejning  Genudlejning

DEAS har stået for bygherrerådgivningen fra kontraktindgåelsen ved køb af projektet frem til et indflytningsklart byggeri. Når DEAS er bygherrerådgiver og samtidig varetager indflytninger og den efterfølgende administration, opnår kunden en unik ydelse, hvor alle facetter tænkes sammen.

Resultat

Udover bygherrerådgivning og idriftsættelse, har DEAS også været ansvarlig for markedsføringen og førstegangsudlejningen af lejeboligerne, hvilket resulterede i fuld udlejning inden indflytning. DEAS varetager desuden den efterfølgende genudlejning.

Ved at vi er med i alle faser i projektet, har vi givet PKA en kvalificeret, langsigtet og totaløkonomisk helhedsløsning.