Jacobsens Have

Jacobsens Have ligger i Valby og er ejet af Lærernes Pension. Ejendommen er opført i perioden 2014-2016 og består af 114 lejeboliger fordelt på ca. 14.500 m2 samt otte erhvervslejemål og en parkeringskælder. Den nyopførte ejendom er del af Københavns nye bydel, som skyder op i det gamle Valbys industrikvarter tæt på Ny Ellebjerg Station.

ejer
Lærernes Pension

Situation

Lærernes Pension ønskede, at ejendommen var fuldt udlejet inden ibrugtagning samt en effektiv indflytning og idriftsættelse. 

Problemstilling

Krav om fuld udlejning fra dag 1: DEAS har tidligere stået for førstegangsudlejning for Lærernes Pension, hvilket forløb meget tilfredsstillende med fuld udlejning ved byggeriets færdiggørelse. Derfor var der et lignende ønske med Jacobsens Have - at alle boliger var udlejet, inden byggeriet blev afleveret. En fuld udlejning giver øget lejertilfredshed, idet de fleste gerne vil bo et sted, hvor mange andre har valgt at bo.

Det rette lejeniveau: Kunden ønskede at finde det korrekte lejeniveau, der matchede markedets ønsker og kunne sikre fuld udlejning, inden byggeriet stod færdigt.

Løsning

Fuld udlejning Det rette lejeniveau

DEAS træder tidligt ind i processen og opretter i starten af byggeriet en interesseliste. Efterfølgende udarbejdes en marketingplan, et udlejningsforløb og marketingelementer, herunder et kampagnesite for at sikre den optimale udlejning. I udlejningsprocessen anvender DEAS deres egen udlejningsportal Findbolig.nu, som synliggør hvilke lejemål, der er ledige/reserverede/udlejede. 

DEAS bidrager løbende med overblik over fremdriften i udlejningen.

Sammen med Lærernes Pension lagde DEAS tidligt i forløbet en strategi for fastlæggelse af huslejen. Vi er repræsenteret i langt de fleste områder i København, så vi har et godt kendskab til, hvor lejeniveauet bør ligge. 

Resultat

DEAS sikrede et fuldt udlejet nybyggeri inden ibrugtagning og forestod ligeledes indflytningen og idriftsættelsen. 

Kontakt - Lasse Rüsz

Kontakt

Lasse Rüsz

afdelingschef
Ring mig op