Bygherrerådgivning

En andelsboligforening står ofte over for et ønske om ændringer og modernisering. Det kan være alt fra skift af tag og gårdrenovering til et altanprojekt eller udnyttelse af en tagetage. I DEAS arbejder vi med både planlægning, budgettering og udførelse af sådanne projekter – og har stor erfaring med det.

DEAS tager naturligvis altid udgangspunkt i jeres interesser - fra idéoplæg til færdig aflevering af et driftsoptimeret og fremtidssikret byggeri. DEAS er en aktiv og nærværende samarbejdspartner, der bringer alle kompetencer i spil for at nå et resultat, der svarer til forventningerne om tid, økonomi og kvalitet.

Vi tænker i helheder
Med DEAS' årelange ekspertise fra tidligere projekter, får I en samarbejdspartner, der har et dybt og indgående kendskab til alle de tekniske, arkitektoniske, juridiske, økonomiske og kommercielle muligheder, der byder sig, og DEAS kender alle opgaverne og udfordringerne. Det giver jer sikkerhed for et gennemtænkt resultat. Vi har også en lang række referencer og har sikkert lavet et projekt før, der minder om det, I overvejer. Spørg endelig eller kig i vores casebibliotek.

Vores tilgang er altid med fokus på værdi for foreningen. Det betyder, at DEAS tænker den fremtidige drift og vedligeholdelse ind i byggefasen, fx i valg af løsninger, indretning, materialer og kvalitet. På den måde får I en god og fremtidssikret ejendom.

Kontakt - Kristian S Kongstad

Kontakt

Kristian Slaarup Kongstad

afdelingsdirektør
Ring mig op

Cases - Foreninger

Cases for Foreninger

Se hvad vi gennem tiden har gjort for vores kunder.

Se cases