Udviklingskonsulent - it

Som konsulent i udviklingsteamet i DEAS’ it-afdeling har man en relevant videregående uddannelse kombineret med minimum 5 års erfaring som it-projektleder eller med udvikling af it-forretningssystemer. Udviklingskonsulenten er ansvarlig for at drive udviklingsprojekter, herunder sørge for at udarbejde projektbeskrivelser, tidsplaner, business cases, indstillinger, rapporteringer m.m. Derudover specificerer konsulenten it-løsninger, tester og implementerer dem enten som ansvarlig eller som projektdeltager, ligesom det er vigtigt at sikre, at projekter kommer i mål til ønsket budget og målramme.

Endvidere har udviklingskonsulenten en god forretningsmæssig forståelse og grundlæggende kendskab til de informationsteknologiske muligheder, da det er konsulentens opgave at sikre, at forretningens behov dækkes på den bedste måde.

En udviklingskonsulent har kontakt til medarbejdere i hele organisationen for at sikre, at alles interesser tilgodeses, samtidig med at løsningen skal bidrage til den forretningsmæssige udvikling.

En udviklingskonsulent har bl.a. ansvar for at:

  • facilitere foranalyser med forretningen for at afdække eventuelle behov for service- og effektivitetsfremmende it-løsninger

  • specificere løsninger og udarbejde business cases i samarbejde med forretningen

  • drive it-projekter fra analyse og design til implementering og drift

  • sikre at projekterne og opgaverne dokumenteres, testes og afleveres efter DEAS’ gældende standarder

Cases - Generisk

Cases

Se hvad vi gennem tiden har gjort for vores kunder.

Gå til cases

Linkedin

Følg DEAS på linkedin

Her skriver vi blandt andet fagstof, ledige jobs og nyheder.

Følg os